Filament bäst I test:


De bästa filamenten som fått högsta betyg i våra test är filament som är av hög kvalitet och har god prestanda. De bästa filamenten är ofta gjorda av högkvalitativa material som polymerer, nylon och ABS.

1. Prusament PETG: Prusament PETG är ett högkvalitativt filament som är gjort av Prusa Research, som är kända för sin grundläggande design och höga kvalitetskrav. Prusament PETG är en av de bästa filamenten som är tillgängliga och har fantastiska egenskaper som hög styrka, minimal warping och god finish.

2. eSUN PLA Pro: eSUN PLA Pro är ett filament för professionella 3D-utskrifter som har utvecklats för att erbjuda en mycket större färgpalett än andra PLA-filament. Det är ett mycket högkvalitativt filament som har god styvhet, hög precision och hållbarhet.

eSUN PLA

3. PrimaValue ABS: PrimaValue ABS är ett billigare ABS-filament som är tillgängligt för att uppnå utmärkta resultat. Det är ett högkvalitativt filament som har en hög styvhet och hållbarhet och som erbjuder professionella resultat till ett överkomligt pris.

PrimaValue ABS

4. Hatchbox PLA: Hatchbox PLA är ett prisvärt filament som är en stor favorit bland folk som utför 3D-utskrifter. Det har god styvhet, hög precision och en hög kvalitet, så att du kan få exakta resultat.

Hatchbox PLA

5. Lay Fila Flexible: Lay Fila Flexible är ett TPU-filament som är utformat för att ge flexibilitet och styrka för att uppnå de mest krävande 3D-utskriftsprojekten. Det är en av de bästa filamenten som finns för flexibla utskrifter och har ett mycket högt värde.

filaflex tpa

Vilket filament är bäst?

  1. Prusament PETG
  2. eSUN PLA Pro
  3. PrimaValue ABS
  4. Hatchbox PLA
  5. Lay Fila Flexible

De bästa filamenten i test är de som är högkvalitativa och flexibla, och som ger en bra utskrift. De bör också ha hög stabilitet och hållbarhet för att säkerställa att de inte blir skadade efter användning. De bästa filamenten är också lätta att skriva ut, så att du inte behöver bekymra dig över att få dåliga utskrifter. Filamenten bör även ha ett brett utbud av färger och olika typer av material, så att du kan skapa alla olika typer av 3D-utskrifter