Om Oss

01
Vision

Vilka är vi?

HQAB erbjuder marknadens bästa filament

HQAB säljer högkvalitativa 3D-filament som är lämpliga för en rad olika 3D-utskrifter. Deras filament är gjorda av högsta kvalitet och är speciellt utformade för att ge utmärkt utskriftsprestanda. De har ett brett utbud av olika typer av filament som inkluderar ABS, PLA, PVA, PETG och nylon.

HQAB säljer högkvalitativa 3Dfilamenter som är speciellt anpassade för 3Dutskrifter. Deras filamenter är tillverkade av miljövänliga material som är speciellt utformade för att ge en optimal utskrift. HQAB säljer filamenter som är kompatibla med de flesta 3Dskrivare på marknaden. De har filamenter som är tillverkade av PLA, ABS, PETG, Flexibelt PLA och nylon. Deras filamenter är hållbara och anpassade för att ge ett exakt resultat. HQAB’s filamenter har en hög noggrannhet och gör det lättare att skapa exakta och detaljerade utskrifter. De har också ett stort utbud av olika färger och typer av filamenter som kan användas för olika utskrifter.

Deras filament är också kompatibelt med de flesta 3Dskrivare. HQAB erbjuder också teknisk support och rådgivning om vilka typer av filament som är bäst lämpade för specifika 3Dutskrifter.

03
Clients
Services Image